Home

Over ons

Maandaanbieding

Menukaart

Openingsuren

Sfeerbeelden

Route

Thema avond

 
Vloeiende beginners:
 
Vissoep
 
Tomatenroomsoep
 
Aspergeroomsoep
 
 
Koude beginners:
 
Slaatje van grijze garnalen
 
Rauwe Ganda ham met meloen
 
Slaatje met zalm
 
 
Warme beginners:
 
Scampi's in knoflookboter
 
Scampi's Baron (kreeftenroomsaus)
 
Scampi's diabolique
 
Kaaskroketten garni
 
Huisbereide garnaalkroketten garni
 
Palingbereidingen:
 
Gebakken paling(natuur) met tartare
 
Gebakken paling in kreeftenroomsaus
 
Paling in de room
 
Paling in 't groen
 
Paling op de wijze van de chef (kreeftenroomsaus)
 
Paling in dragonroomsaus
 
Paling provencaal
 
Paling in preiroomsaus
 
Paling met zeevruchten
 
Paling diabolic (pittige tomatensaus)
 
 
Visjes:
 
Tongrolletjes met zalm
 
Gegratineerde vispan
 
Visbereiding van de maand
 
Scampi's als hoofdgerecht
 
 
Voor de vleesliefhebbers:
 
Biefstuk (250gr)
 
Entrecote ( 275gr) 
 
Varkenshaas (250gr)
 
Ribbetjes gemarineerd
 
Huisbereide Gentse stoverij
 
 
Sauzen: pepersaus – champignonsaus – stroganoffsaus – provencal
 
 
Voor de kids:
 
1/2 portie paling (175 gram)
 
Gebakken scampi's met frietjes en appelmoes
 
1/2 portie ribbetjes met frietjes
 
Fricandel met frietjes en appelmoes
 
Kipnuggets met frietjes en appelmoes
 
 
Zoetigheden:
 
Kinderijsje
 
Coupe vanille
 
Dame blanche
 
Coupe caramel
 
Coupe aardbeien (seizoen)
 
Coupe "Baron"
 
Coupe advokaat
 
Geflambeerde kersen met vanilleijs
 
Sabayon
 
Creme brulée
 
Huisbereide chocolademousse
 
 
Koffie op z'n best:
 
Kopje koffie / thee
 
Cappucino
 
Irish coffee
 
French coffee
 
Hasseltse coffee
 
Italian coffee
 
Spanish coffee
 
Russian coffee
 
Chouffe coffee
 
 
Doorzakkers:
 
Cognac (Martell)
 
Glenfiddich
 
Amaretto
 
Grand Marnier
 
Cointreau
 
Calvados
 
Jenevers
 
Tia Maria